HTML

Betty es Zoli utazasai

Zoli es Betty utazasa(i)

Friss topikok

  • angelspéci: Már az indulásnál jól átverte a szüleit,hamarabb jött 2 héttel.Igyekezett hozzánk. Nagyon gyönyörű... (2013.01.27. 19:31) Giga utazás:D
  • csilka: welcome home!!! és szombati színházélményemet felhasználva biztatlak benneteket: ”Nincs a home-nál... (2011.02.14. 15:00) Home....sweet home
  • bbaranyai: Fenykepnezesre belepti dij is lessz?:) Sok lessz a kivancsi szempar! Jelzem ha benne vagytok lehet... (2011.02.07. 13:21) Christchurch-Brisbane-Fraser Island-Brisbane (07-10.02.2011.)
  • jucikaaaa: P E N G É T !!!!! :) (2011.02.07. 09:57) Kaikoura (05-06.02.2011)
  • R-Orsi: Halihó! Nagyon jó kis programjaitok vannak, már várom a fényképnézegetést, további élménybeszámoló... (2011.02.06. 19:04) Mt. Cook - Christchurch (2011.02.04.)

2011.02.03. 09:23 Mukero

Sydney 2. nap (2011.01.30.)

No itt korai keles, oszt osonas a varosba. Elobb megtekintettuk Erzsike szobrat bocsuletes neven Queen Elizabethet, majd jott a beszelo kutya szobra egy szokokutnal. Eloszor fogalmsunk sem volt, hogy honnan jon a hang, de aztan Vata megmutatta a dogot.:-)

Folytattuk a setat a belvarosban, az asszonyok megrohatnak a piacot, valamint a Ken Done galeriat. Olyan festot kepzeljetek el, mintha egy kis gyerek festene, nagyon tuti szinekkel, foleg Sydney nevezetessegeirol, ugy hogy neha egy kis Monet beutes is latszik. Menyet a fel galeriat fel akarta vasarolni, ha meg lett volna 1 oraja, akor szerintem az utasszallito gep melle, egy cargot is kellett volna szerezni a kepeknek + egyeb csecsebecseknek.:-)

Ezutan jott a Harbour bridge, ahol a teriszonyom ellenere felmentem az egyik tornyaba, ahonnan Sydney javareszet be lehetett latni ugymint Operahaz, Rocks, Akvarium, uzleti negyed, folyo, stb.. 

Kovetkezett  Stefanaival (Stephanie) valo talalka, akit meg Parizsban ismertunk meg a tesojaval. No vele ebedeltunk. 2 uveg bor utan, kozel 40 fokban az 56 eves joasszony buvesz trukkokkel, plusz maori parodiaval szorakoztatott Bennunket. Amikor rendesen ertettuk, akkor vinnyogva rohogtunk.:-)

Enyhe spiccel elindultunk az Operhazatat megnezni, jo volt a napon, vicces kepek szulettek.:-)

Kis fagyi lehutott minket, majd hazamentunk Vata uj keglijebe, ahol papagaj pankracio kovetkezett az ablakparkanyon, megpedig kajaert. Mintha streetfightereket lattunk volna, megbolondultak ezek a joszagok, orditva koveteltek a kajat es utottek vagtak egymast. Majd mutatunk fotokat.

Este osszekaptuk magunkat es kovetkezett egy ujabb pub a Bondi beach kozeleben, kis borzgatas, kis beszelgetes, aztan osonas haza.

Szólj hozzá!


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása